Hoppa till innehåll

Från styrelsen

Ordföranden har ordet

Kära medlemmar,

Sommarsäsongen är över och vi har nu stängt båda våra klubbholmar och snart även Djurgårdshamnen för sommargäster. Men verksamheten upphör som tur är inte för det, då vi har full beläggning i vinterhamnen. 

Vill passa på att tacka alla medlemmar, funktionärer och styrelsemedlemmar för en bra sommar. Vädret styr vi inte över, men engagemanget kan vi påverka. Utan det hade vi inte kunnat genomföra alla de små och stora förbättringar ni kunnat se i alla delar av verksamheten. Vill slå ett extra slag för våra klubbholmar, som båda får mycket omsorg av våra Holmvärdar, ö-kommittéer och andra medlemmar. Ta gärna en tur dit nästa säsong för att som medlem få fler fördel av att var en del av Navis. Engagemanget gör att vi också kan hålla kostnaderna under kontroll och lägga pengarna på sånt som ger värde för er medlemmar. En av de kommande större är vårt gamla klubbhus som vi behöver spara ihop medel till. Det känns också väldigt skönt att bryggbytet i Djurgårdshamnen är klart och att vi har framtidssäkrat kvaliteten och säkerheten i vår hamn. 

Nu är min egen lilla ”flotta” av motordrivna farkoster torrsatta och det känns skönt. Även om det skedde i helgen som gick har jag redan börjat njuta av längtan efter vårens sjösättning. 

Vi ses på Navis!
Olle

Djurgårdshamnen

Snart är det dags för det definitiva slutet på sommarsäsongen. Hamnen stänger nu till helgen. Har ni inte flyttat er båt ännu är det hög tid att lätta ankar.

Årets sista hamngång och stängning av sommarhamnen 29/10 från klockan 10. Våra vinterliggare kallas till möte ca 12:30.

Tack för ännu en fin sommarsäsong!
Jonathan

IT och administration

Nu har vi klarat av överflytten till det nya systemet BAS och kopplat ihop det mer vårt ekonomisystem. Vi har påbörjat utskick av elavgifterna för er som har haft elavtal under sommaren. Vinteravtalen står sedan på tur.  Vi uppskattar om ni säger till om ni ser någon konstigt eller har synpunkter under vår inkörningsperiod.

Hemsidan är också strax tillbaka. Om allt går som det skall kan ni kika in på navis.se redan till helgen. 

Höstmöte

Vi planerar fortfarande för det, även om vi nu nog får kalla det vintermöte. Mötets enda punkt är att godkänna stadgeändringarna från årsmötet i våras. Kallelse kommer inom kort.